Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر پایه مطلب دریافتی ایرنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، محسن جاجرمی زاده دوشنبه در نشست یک روزه "جنگ ترکیبی"در این دانشگاه افزود: نقش جنگ های ترکیبی در پارادایم مدیریت جهادی بسیار تاثیر گذار و تعیین کننده است 

وی در این نشست که به همت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار شد، با بر شمردن چهار نسل مختلف از جنگ هاف نسل چهارم این جنگ ها را جنگهای با استفاده از واحدهای کوچکتر و چابک تر و جنگ‌های غیرخطی دانست و گفت: در نسل چهارم فضای جنگ به فضای شبکه و ارتباط همه جانبه تبدیل می شود و جنگ بر سر فرهنگ و مطالبات ارزشی نقش‌آفرین، شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این استاد دانشگاه ادامه داد: در نسل چهارم از جنگ‌ها، انحصار جنگ از دست دولت ها خارج و کنشگران غیردولتی بر پایه جنگ فرهنگ ها به میدان می‌آیند و در این جنگ کنشگران دولتی حتما شکست خواهند خورد

 جاجرمی زاده، نسل پنجم جنگ های امروزی را نتیجه تکامل روند جهانی سازی دانست و بیان نمود جنگ های نسل پنجم که به عبارتی جنگ ترکیبی یا همان جنگ شناختی هستند نتیجه تکامل روند جهانی سازی هستند که در طی آن ساختارهای نوین اقتصادی سیاسی اجتماعی و فراملی پدید می آید

 رئیس سازمان بسیج اساتید فارس، حملات سایبری، روش جنگیدن اقتصادی، دیپلماتیک ،حمایت از ناآرامی های محلی  و وجود نیروهای نظامی نامنظم را از ابزارهای چندگانه روش های جنگیدن متعارف و غیرمتعارف جنگ هیبریدی یا جنگ ترکیبی دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس نیز در سخنانی در این نشست با بیان ویژگی های جنگ شناختی اظهار نمود: در حالی که غرب از رسانه به عنوان ابزار محکمی در حوزه  تحکیم حاکمیت استفاده می کند و همه خدعه های خود را برای بحث مدیریت ادراک مردم جهت تحکیم این حکمرانی به کار می گیرد برخی در داخل هنوز رسانه را تنها ابزار انتقال پیام می‌دانند. 

 محمدرضا قائدی گفت: تفاوت جنگ شناختی با عملیات روانی و جنگ نرم در این است که تا پیش از این رسانه ها ابزاری یک سویه برای انتقال اخبار و اطلاعات به سوی مخاطبین بودند و مخاطبین صرفاً مصرف کننده اطلاعات بودند اما در جنگ شناختی مخاطبین نیز تاثیرگذار هستند و دیتا های بزرگی را منتقل می کنند که باعث مدیریت ادراک می گردد 

قائدی ادامه داد: در پدیده جنگ شناختی به دلیل سیال بودن تکنولوژی و انتقال سریع این تکنولوژی به کشورهایی همچون ایران ،غرب به شدت آسیب پذیر شده است و این نکته مهم است که در فرآیند جنگ شناختی اثرگذاری بر ذهن ها با استفاده از همان امکانات قبلی میسر است و نیاز به تهیه امکانات جدید نمی باشد 

استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز افزود: در حال حاضر، دشمن به جنگ شناختی برای ناامیدکردن توده های اقشار مردم روی آورده است. زیرا حوزه شناختی پیچیده و مبهم موضوع را مطرح می‌کند و بدین وسیله غیر مستقیم هدف خود را به مخاطب القا می کند. 

همچنین در این نشست یک روزه مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با بیان نکاتی از گوشزدهای خداوند متعال در قرآن کریم مبنی بر داشتن بصیرت و دقت و بینش برای افراد، گفت: اگر بینش و بصیرت و شناخت در اذهان مردم به درستی جای نگیرد امکان استفاده دشمن از ابزارهای جنگ شناختی جهت وارونه جلوه دادن اوضاع بسیار است. 

 ایمان خنشا، گفت: در فرآیند جنگ شناختی و جنگ ترکیبی جایگاه ظالم و مظلوم و همچنین قاتل و مقتول می‌تواند با تاثیر گذاری های رسانه‌ای در ذهن مردم جابجا شود.

در این نشست، پنج تن از استادان برجسته حوزه رسانه و تحلیلگران سیاسی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درباره وجوه مختلف جنگ ترکیبی و جنگ شناختی پرداختند.

برچسب‌ها شیراز سازمان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی فارس فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز سازمان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی فارس شیراز سازمان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی فارس فارس دانشگاه آزاد اسلامی بسیج اساتید جنگ شناختی جنگ ترکیبی جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست.

حسین باهوش در حاشیه دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با وی به ایسنا گفت: هر چه قدر بتوانیم چتر حوزه دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی را در شهرستان باز کنیم، قطعاً هویت منطقه حفظ و ظرفیت‌های شهرستان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه درخصوص روند احیای دانشگاه پیام نور و اقدامات انجام شده در این حوزه، بیان کرد: ۲ سال پیش با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده دانشگاه پیام نور رشتخوار که در آستانه جمع‌آوری بود با ۱۵۰ دانشجو مجدداً احیا شد و امسال قریب به ۵۰۰ دانشجو دارد.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه همین امر باعث شد این دانشگاه رتبه برتر جذب بیشترین دانشجو در استان را از آن خود کند، اذعان کرد: ما به جد پیگیر راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان رشتخوار هستیم و با تمام توان و ظرفیت برای فعال شدن آن تلاش خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: رشته‌های تحصیلی که مورد نیاز شهرستان است باید توسط کارشناسان شناسایی شود و همان رشته‌ها آموزش داده شوند.

باهوش خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با آموزش و پرورش، مدیران شرکت‌های فولادی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار گردید قرار بر این شد که نیروهای بومی مرتبط با نیاز شهرستان آموزش داده شوند و به محض راه‌اندازی صنایع فولادی، نیروها به شرکت‌های مربوطه تزریق شوند.

فرماندار رشتخوار در ادامه افزود: رشتخوار در حال پیشرفت و توسعه در مسیر صنعتی شدن است و در آینده نزدیک منطقه متحول شده و چرخه‌های تولید فولاد راه‌اندازی خواهند شد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی می‌طلبد به سمت رشته‌های تحصیلی فنی و مهندسی پیش برویم و نیروهای ماهر برای شهرستان آموزش دهیم.

باهوش راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: هدف دانشگاه آزاد باید تربیت دانشجو در این منطقه باشد که در ابتدا باید رشته‌های مرتبط شناسایی شده و بعد فضاهای آموزشی لازم و اساتید مربوطه تأمین شوند.

وی با بیان اینکه رشتخوار سرشار از استعدادهای ناب علمی و جوانان مستعد است، اذعان کرد: ارتقای توان کمی و کیفی دانشگاه‌ها در جای جای این شهرستان ضروری است و باید در اولویت اول برنامه‌های توسعه‌ای مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • دشمن با نشانه رفتن حجاب قصد ضربه به روح و روان جامعه را دارد
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است