Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن علمی دانشجویی شیمی کاربردی دانشگاه آزاد شیراز از برگزاری کارگاه‌های علمی پژوهشی مجازی ایمنی هنگام استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و مواد شیمایی محیط آزمایشگاه خبر داد.

آرش جوابی، دبیر انجمن علمی دانشجویی شیمی کاربردی و دبیر کارگروه تخصصی شیمی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، از برگزاری مجموعه وبینار‌ها و کارگاه‌های علمی پژوهشی مجازی ایمنی در آزمایشگاه تحت عنوان همایش (زنگ خطر) به مناسبت روز ملی ایمنی و آتش نشانی با رویکرد آموزشی و افزایش اطلاعات عمومی و تخصصی در امر رعایت نکات ایمنی و پروتکل‌های بهداشتی و آشنایی با دستورالعمل‌های ایمنی در هنگام استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و مواد شیمایی و همچنین در هنگام وقوع حادثه در محیط آزمایشگاه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




جوابی ادامه داد: این برنامه که در چندین روز متوالی با حضور جمع کثیری از دانشجویان مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی رشته‌های شیمی و مهندسی شیمی و سایر رشته‌های آزمایشگاهی وابسته نظیر پتروشیمی زیست شناسی و میکروبیولوژی_ علوم آزمایشگاهی و پاتولوژی و ایمنی علوم پزشکی و همچنین کارکنان آزمایشگاه‌های شیمی و پزشکی و ژنتیک داروسازی و واحد‌های آزمایشگاهی کنترل کیفیت واحد‌های صنعتی، و صنایع غذایی با مشارکت و تدریس متخصصان حوزه ایمنی و با تلاش اعضای انجمن علمی دانشجویی شیمی کاربردی و با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی با بهره گیری از سامانه‌های آموزش مجازی برگزار شد.


جوابی گفت: این برنامه که با همکاری جمعی از واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی و سراسری در سطح شیراز و استان فارس و شرکت‌های دانش بنیان برگزار گردیده با استقبال پرشوری از سوی مخاطبان روبرو گردید و حتی مخاطبانی از سراسر کشور به صورت ملی نیز دنبال کننده این برنامه بوده اند.

رئیس انجمن علمی دانشجویی شیمی کاربردی دانشگاه آزاد شیراز تصریح کرد: گستردگی و پیشرفت علم و توسعه صنایع مختلف و نیز استفاده از مواد شیمایی گوناگون انسان‌ها را در معرض عوامل مختلف حادثه ساز قرار داده و همچنین موجب شده که موضوع پیشگیری از حوادث در محیط کار بیش از پیش اهمیت یابد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه مشاهده شد به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی در محیط کار به ویژه در محیط آزمایشگاه شیمی به دلیل وجود مواد شیمایی خطرناک که عموما دارای خاصیت‌های خورندگی_ سمی_ و گا‌ها انفجاری هستند حوادث ناگوار و جبران ناپذیری برای افرادی که در این، حوزه دارای فعالیت هستند رغم خورده که امروزه رعایت نکات ایمنی و تامین امنیت و سلامت کارکنان از مهم‌ترین چالش‌هایی هستند که بر سر راه مدیران و پرسنل و محققان آزمایشگاهی قرار گرفته اند؛ که در همین راستا تلاش گردید تا با برگزاری این مجموعه برنامه‌ها در جهت توانمندسازی مخاطبین گام مهم و موثری برداریم.


شایان ذکر است از جمله های این برنامه می‌توان به مواردی نظیر آشنایی با مدیریت ایمنی_ استاندارد‌های ایمنی_ انواع خطرات_ روش‌های حفاظت فردی_ ویژگی‌های مواد_ تجهیزات ایمنی_ مدیریت آلودگی_ پسماند‌ها و برگ ایمنی مواد MSDS و سیستم مدیریت HSE اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد شیراز روز آتش نشان انجمن علمی شیمی کاربردی دانشگاه آزاد مواد شیمایی نکات ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۳۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی